Geura sumping...
Di dieu anjeun dina waktosna bakal mendakan tautan kana studi kasus ngeunaan proyék-proyék saméméhna anu kami damel.
Bahan anyar sareng Arsip ditambah kana halaman ieu nalika halaman wéb berkembang.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
ShropRW2021~2080LILACpx.jpg
1/11

Naha anjeun badé ngiringan dina Shropshire Refugee Week 2022 salaku kreatif, tempat atanapi sponsor?
Teras mangga ngahubungi Koordinator Minggu Pangungsian kami:

 

Dina Juni 2019 Amanda Jones ngondang seniman sareng koordinator seni

Niki Holmes of Participate Contemporary Artspace (PCA) and Arts Emphasis to curate an exhibition of visual and media arts at the PCA gallery in Ravens Meadow, Shrewsbury.

 

Respon ti komunitas kreatif lokal éta empathetic jeung emphatic.  Pameran ieu ditampi ogé ku panongton umum anu ngahadiran pintonan pribadi peluncuran sarta ngajalankeun pameran.

Salila 2020 sareng deui taun ieu, sanaos COVID-19, komunitas kréatif parantos ngadukung Minggu Pangungsi Shropshire sareng ogé ngainspirasi masarakat satempat pikeun nganyatakeun pikiranana ngeunaan ngabayangkeun nasib sareng janji para pangungsi anu cicing di dieu di Shropshire sareng di tempat sanés ngalangkungan gambar.

 

Kami ngarepkeun yén halaman wéb bakal nyayogikeun sudut anu pikaresepeun pikeun mertimbangkeun sareng ngagungkeun kahirupan pangungsi sareng migran di sakumna dunya.