The Shropshire Ngarojong Pangungsi Support Hub - a ll wilujeng sumping

Kami geus cukup untung pikeun ngembangkeun layanan rojongan anyar, The Hub. Ti dieu urang koordinat sababaraha sistem rojongan salajengna.

 

Kami ngayakeun klinik dukungan ad-hoc sareng koordinator pangungsian Shropshire Councils. Ieu kalebet dukungan juru basa di tempat kami.

Kami ngabantosan aranjeunna dina masalah perumahan, kauntungan, padamelan, dukungan médis sareng GP, sareng dukungan sakitar kaséhatan méntal sareng kunjungan rumah sakit.  Urang ogé nyadiakeun:

- Wilujeng sumping pak pikeun kulawarga jeung Shropshire barang hampers

- Koléksi barang rumah tangga, cocooan, baju

- Penggalangan dana pikeun nyayogikeun kulawarga TV, alat dapur, barang-barang rumah tangga tambahan anu diperyogikeun

- Sukarelawan latihan basa Inggris / silaturahmi (sadayana DBS dipariksa)

- Urang ngajalankeun pihak, poé kagiatan, workshop atikan jeung pihak Idul Fitri.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal jasa lianna nu kami nyadiakeun mangga nganggo formulir kontak kami.

 

Sesi Grup

 

Kami tiasa nyayogikeun sesi grup kalana anu teratur sareng khusus anu robih kana waktosna pikeun ngeunteung kabutuhan sareng kahayang grup klien kami. Sadayana nuju ngadukung kulawarga nalika aranjeunna netepkeun diri kana kahirupan anyarna di Shropshire. Kusabab yayasan kami, kagiatan sapertos kieu kalebet:  

- Kelas basa Inggris mingguan

- Grup Mingguan Awéwé

- Grup kulawarga

- Grup lalaki

- Grup Saran Médis (kalayan dukungan basa Arab)

- Catering Grup

- Kelas trauma sareng ketahanan Lalaki Bulanan

- Poé kagiatan dina liburan sakola pikeun barudak

- kasempetan atikan

  (bantuan munggaran / kabersihan dahareun jsb)

- rojongan ESOL

- Pangrojong kaséhatan méntal online

- Kursus manajemén setrés sareng naséhat

image_6483441.JPG
 

Rojongan Atikan Barudak

 

Kami parantos ngembangkeun pos dukungan sakola,  migawé bareng kalayan Déwan Shropshire, kalayan bantosan pangungsian urang anu saé ngadukung TA.

Kusabab dampak COVID-19, klub PR mingguan kami, anu di-host sareng Shrewsbury School parantos ditunda.

Sababaraha murangkalih anu langkung ageung tiasa ngaksés pitulung tambahan pikeun PR maranéhanana di The Hub saatos sakola.

 

Dina taun-taun sateuacana sakola Concord ngondang sababaraha murangkalih urang taunan pikeun ngiringan aranjeunna di sakola usum panas sareng ieu mangrupikeun hubungan anu urang ngarepkeun pikeun nyegerkeun deui pandémik.

Ayeuna kami nawiskeun dukungan PR on-line sareng Dukungan ESOL tambahan di sakola upami diperyogikeun.

Children at the Shrewsbury Homework Club

Taun 2018 Shrewsbury School dingaranan dina Festival Atikan salaku juara kompetisi internasional anu naroskeun ngora.  jalma pikeun ngarengsekeun Tujuan Pangwangunan Lestari PBB di komunitas lokalna, sabagian pikeun padamelan 'Klub Pekerjaan Rumah'na  kalawan SSR.

Gambar: Barudak Siria sareng Murid Sakola Shrewsbury dina acara Klub Pekerjaan Rumah.

Condover School.jpg

Gambar: Concord College Summer School kelas 2018. 

Dalapan murangkalih ti kulawarga SSR kalebet 18 murangkalih  tempat beasiswa.