top of page
WhatsApp Image 2024-02-22 at 15.17.22_2f7d7492.jpg
WhatsApp Image 2024-02-22 at 15.16.50_1792ac69.jpg

The Shropshire Ngarojong Pangungsi Support Hub - a ll wilujeng sumping

Kami geus cukup untung pikeun ngembangkeun layanan rojongan anyar, The Hub. Ti dieu urang koordinat sababaraha sistem rojongan salajengna.

 

Kami ngayakeun klinik dukungan ad-hoc sareng koordinator pangungsian Shropshire Councils. Ieu kalebet dukungan juru basa di tempat kami.

Kami ngabantosan aranjeunna dina masalah perumahan, kauntungan, padamelan, dukungan médis sareng GP, sareng dukungan sakitar kaséhatan méntal sareng kunjungan rumah sakit.  Urang ogé nyadiakeun:

- Wilujeng sumping pak pikeun kulawarga jeung Shropshire barang hampers

- Koléksi barang rumah tangga, cocooan, baju

- Penggalangan dana pikeun nyayogikeun kulawarga TV, alat dapur, barang-barang rumah tangga tambahan anu diperyogikeun

- Sukarelawan latihan basa Inggris / silaturahmi (sadayana DBS dipariksa)

- Urang ngajalankeun pihak, poé kagiatan, workshop atikan jeung pihak Idul Fitri.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal jasa lianna nu kami nyadiakeun mangga nganggo formulir kontak kami.

WhatsApp Image 2024-02-22 at 15.17.52_635d36c2.jpg
WhatsApp Image 2024-02-22 at 15.17.37_8ba06720.jpg
bottom of page