Shropshire Ngarojong Pangungsi co-ordinates sauntuyan kagiatan nu mantuan pangungsi settle kana wewengkon anyar maranéhanana, ngaronjatkeun well-mahluk, sarta minuhan tujuan pikeun diri jeung barudak maranéhanana.