Shropshire Ngarojong Pangungsi co-ordinates sauntuyan kagiatan nu mantuan pangungsi settle kana wewengkon anyar maranéhanana, ngaronjatkeun well-mahluk, sarta minuhan tujuan pikeun diri jeung barudak maranéhanana.

Follow the link below to find out about the events in Shropshire Refugee Week 20th - 26th June 2022