Hatur nuhun kami haturkeun ka seueur ...

Kami di Shropshire Ngadukung Pangungsi hoyong hatur nuhun kana dana, organisasi mitra, usaha sponsor sareng pendukung pikeun ngajantenkeun padamelan urang.
 
Kami ogé hoyong hatur nuhun ka sadaya jalma individu Shropshire anu parantos nyumbang ku nyumbangkeun artos atanapi barang-barang sareng waktosna salaku sukarelawan atanapi ngahadiran acara-acara kami pikeun ngadukung pangungsi anu nembé sumping di daérah urang.
 

Kami ngahaturkeun nuhun ka anjeun anu parantos netepkeun deui di dieu pikeun sumanget anjeun, kasabaran sareng kasabaran. 
 
Urang Ngabagéakeun Anjeun.
 

Awards for All.jpg
download.jpg
Shropshire-council-logo.jpg
Shrewsbury Town Council.jpg
RW-Logo-300dpi-small1.jpg
Storage King.png
Blue Logo - The Hive.png
School Crest (multicolour).jpg
SCH.jpg
download.png
æ logo~2.jpg
City of Sanctuary.jpg