Kami immensely reueus naon urang geus kahontal babarengan.

  - Leuwih taun, 22 kulawarga pangungsian geus datang ka kami pikeun rojongan.

  - Seueur nawaran bantosan sareng dukungan parantos difasilitasi ku sababaraha cara.

  - Urang gaduh seueur sukarelawan aktip sareng jalma profésional dina tim dukungan SSR.

Sajarah urang

Shropshire Ngadukung Pangungsi (SSR) dimimitian salaku grup wilujeng sumping pikeun Aksi Pangungsian di 2016. Amanda Jones sareng sakelompok réréncangan na ngamimitian ngatur koleksi barang-barang pikeun kulawarga anu sumping anu ngamutahirkeun deui di Shropshire dina pamaréntahan VPRS.

Ngaliwatan grup Facebook katutup Amanda diatur ngeunaan koordinasi loba nawaran bantuan informal, sumbangan jeung silaturahim ti urang lokal.


Dina 2017, Shropshire Ngadukung Pangungsi janten perusahaan kapentingan Komunitas anu henteu nguntungkeun sareng ngamimitian
ngamajukeun kasadaran krisis migrasi sareng kabutuhan komunitas pangungsian di
  Shrewsbury sareng Shropshire.

 


Nepi ka ahir taun 2021 SSR nampi status amal sareng ayeuna janten CIO kadaptar.