Tujuan Urang

Kami ngarepkeun janten dina sababaraha cara ngagentos jaringan dukungan kulawarga. Kami nyobian ngahijikeun kulawarga sareng ngabantosan aranjeunna nyiptakeun rasa komunitas sareng dukungan.

 

Prinsip inti urang nyaéta kamerdikaan. Urang terang yén saatos netep, kulawarga ieu tiasa mekar nyalira. Samentawis éta, urang narékahan pikeun ngagampangkeun komunikasi dina kulawarga, ngahijikeun aranjeunna sareng ngabantosan nyiptakeun jaringan komunitas anu dipikabutuh pikeun hirup bahagia, hirup mandiri.

 

Kami yakin pisan yén kulawarga sareng individu ieu ngagaduhan hak anu sami sareng urang anu lahir di dieu. Urang mantuan aranjeunna dina sagala aspek  resettlement, nyadiakeun rojongan langsung, facilitating rojongan antara kulawarga sarta ngabantu pikeun koordinat nawaran ti masarakat sapanjang kalawan requests kulawarga.

 

Kami ngarepkeun masihan aranjeunna mimiti anu pangsaéna dina kahirupan anyarna.

Kami nuju ngalatih individu pikeun janten panaséhat imigrasi supados urang tiasa ngahontal ka batur.

SSR get together
SSR get together

press to zoom
Eid Mubarak!
Eid Mubarak!

Young children from the resettled Syrian families enjoying a festive feast.

press to zoom
Children playing at a party
Children playing at a party

Just one of many happy family occasions shared with a growing network of friends in the local community.

press to zoom
SSR get together
SSR get together

press to zoom
1/3