WhatsApp Image 2021-11-24 at 10.50.58 AM.jpeg
unit_edited.jpg
WhatsApp Image 2021-11-24 at 10.50.59 AM (3).jpeg
WhatsApp Image 2021-11-24 at 10.50.59 AM (5).jpeg

AFGHAN  RESPONS KRISIS pangungsian
 

Kami parantos kagum ku kahadean sareng kamurahan individu, kelompok sareng organisasi dina ngaréspon kana banding Afghan. Kusabab ieu kami parantos ngareureuhkeun nampi sumbangan deui.

Upami anjeun hoyong masihan kontribusi kauangan pikeun ngadukung kulawarga Afghan sareng pangungsi sanés di kabupaten éta, punten nganggo tombol sumbangan di luhur halaman.

We would like to thank the following organisations for their support, we could not have responded to this crisis without the generous support we have received from:
 -Shropshire Council
 -Shrewsbury Town Council
 -Veolia
 -Morris Properties
 -The ongoing and continued support from Storage King
 -All the individuals and town councils who acted as donation drop off points
-The countless people who have volunteered their time to sort through donations

Upami anjeun hoyong tetep up to date jeung beja panganyarna, announcements, sarta apdet ngeunaan kumaha carana mantuan kami dina ngarojong komunitas pangungsian Shropshire urang mangga mertimbangkeun gabung Grup FaceBook kami ditutup.  


Hatur nuhun pikeun miara pisan sareng ngahontal kalayan sumanget berehan anjeun.
 
Tim éta
Shropshire Ngadukung Pangungsi

Services Available to Afghan refugees: 

The Afghan Wellbeing Project - The Refugee Council has launched a new initiative to support Afghan nationals with free therapeutic services click here for further details.

Tanggapan Pamaréntah Inggris pikeun warga non-Inggris

 

ARAP

The Afghan Relocations and Assistance Policy (ARAP) kanggo urang Afghan anu parantos ngadukung usaha Inggris di Afghanistan, contona juru basa sareng personel sanés.  

Grup prioritas séjén

Pamaréntah Inggris  ogé prioritas kelompok di handap ieu:

  • ayeuna atanapi urut Ulama Chevening

  • jalma anu ngagaduhan cuti atanapi aplikasi kabuka pikeun visa murid, padamelan, sareng kulawarga

  • wartawan jeung jalma anu gawé bareng agénsi warta Britania

  • anggota kelompok masarakat sipil pikeun hak-hak awéwé

  • Pajabat pamaréntahan Afghan

  • pejabat anu damel di kontra-terorisme sareng kontra-narkotika

  • karyawan amal, organisasi kamanusaan jeung LSM

Foreign Office Info.jpg