Relawan urang

Relawan urang luar biasa sareng mereun!

 

Simkuring boga tim dedicated tina  sukarelawan aktip sareng langkung seueur jalma di komunitas, anu ogé parantos masihan waktosna, karep, kaahlian profésional sareng praktis pikeun ngabantosan klien kami sareng anu sanés salaku komunitas anu paduli.

Aranjeunna datangna ti sagala umur jeung walks of kahirupan: Murid, jalma bisnis, guru, therapists, homemakers, timer padamelan, retirees. Sababaraha gaduh pangalaman sorangan atanapi kulawarga pikeun netepkeun deui di Inggris ngungsi konflik atanapi kasusah, sababaraha anu hirup akar jero di County ngantosan ngabagéakeun anu milarian tempat suci di dieu.

Aranjeunna nyumbangkeun ku sababaraha cara, ti ngatur perjalanan atanapi janjian rumah sakit dugi ka masihan sesi basa Inggris sareng silaturahim. Ti nulungan jalma manggihan jalan di sakuliling anyar  jeung sistem pikeun maranéhanana asihan sumbangan barang rumah tangga jeung pakean siap pikeun narima ku nu anyar anjog jeung gigireun nanaon.

The generosity jeung kumawula. Shropshire Ngarojong Sukarelawan Pangungsi hartina salaku hiji organisasi kami bisa nyadiakeun rojongan vital sarta jasa jeung silaturahim sarta wilujeng sumping anu nyieun sagala bédana pikeun individu jeung kulawarga rebuilding kahirupan maranéhanana di county urang.

press to zoom
SSR get together 28.06.17
SSR get together 28.06.17

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

Naha anjeun boga sababaraha jam hiji masihan on rutin, mun sababaraha poé masihan dina hiji kaluar tawaran pitulung.  Upami Anjeun gaduh kaahlian atawa sosobatan nawarkeun, kami salawasna pleased pikeun nampa leuwih sukarelawan.

Turutan tautan di handap pikeun milari langkung seueur ngeunaan sukarelawan urang sareng ngahubungi kami.