Di Shropshire Ngadukung Pangungsi kami nyayogikeun dukungan anu kontinyu sareng penting pikeun kulawarga sareng individu sapanjang Covid Lockdowns.

tambahan  Rojongan kaasup:

  • Sumber anu ditarjamahkeun ngeunaan gejala, perawatan sareng cara COVID-19  ka  ngajauhan  inféksi.

  • Masker sareng gél Leungeun

  • Pangrojong tambahan sareng pangiriman dahareun / obat ka bumi

  • tambahan  rojongan pikeun kulawarga ngadidik barudak di imah di lockdown.

  • Rojongan sareng aliran Lateral sareng tés PCR.