WhatsApp Image 2021-11-24 at 10.50.59 AM (3).jpeg
unit1.jpg
WhatsApp Image 2021-11-24 at 10.50.59 AM (5).jpeg

AFGHAN  RESPONS KRISIS pangungsian - sumbangan
 

Kami parantos ngagaduhan sauran telepon, pesen sareng email anu teu kantos kantos kantos nawiskeun dukungan atanapi sumbangan tina hiji jinis atanapi anu sanés.  Kami tim leutik jalma, kalawan jumlah leutik  tina panyimpen dina waktos ayeuna, janten kami hoyong ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngagampangkeun tawaran sadayana tapi punten sabar sareng kami.

Sumbangan kauangan:

Upami anjeun hoyong nyumbang artos ka Shropshire  Ngarojong Pangungsi pikeun ngarojong kulawarga Afghan jeung pangungsi lianna di county mangga tuturkeun link di handap ka kaca Fundraising Bangsa urang.

Saha anjeun anu daék mayar biasa pikeun ngadukung kami salaku organisasi, anjeun tiasa nyetél debit langsung nganggo halaman Penggalangan Dana Rakyat .