Children at Eid~1
Condover School
Abdul SY
Nidaa Cooking Demonstration
Eman Syrian Kitchen TV
image_6483441
Children at Eid~1
Eman Syrian Kitchen TV
Condover School
image_6483441
Nidaa Cooking Demonstration
Abdul SY

Klién kami

Kulawarga sadayana gaduh telepon pangrojong  angka, angka juru urang, jeung maranéhna terang yen lamun aranjeunna ngahubungan salah sahiji urang kaluar jam, aranjeunna bakal nampa pitulung lamun éta urgent.

 

Sapertos ayeuna, seuseueurna lalaki di kulawarga pangungsian urang anu ditempatkeun deui nuju damel sepenuh waktos atanapi paruh waktos.

Loba awéwé geus dikedalkeun minat jadi aub dina industri catering jeung hiji boga  ngaluncurkeun saluran masak YouTube Siria.  

Sahenteuna opat lalaki geus ngamimitian usaha panyabutan jeung angkutan sorangan.

Hiji budak lalaki mendakan kasuksésan salaku Musisi sareng Artis Rap.

Kulawarga geus netep di ogé, geus aya pihak, kawinan, orok. Kami ngarepkeun pikeun netepkeun langkung seueur jalma dina taun-taun anu bakal datang.

Copy of Children at Eid~1_edited
Copy of Children at Eid~1_edited

press to zoom
A.B. Official - An emerging Rap Artist
A.B. Official - An emerging Rap Artist

Abdul is a talented musician and rap artist with a unique and authentic voice. He already has a following on YouTube and Spotify. He has recently been invited to appear on a BAME album being produced by Gavin Monaghan on the Magic Garden label.

press to zoom
Delicious food from Syrian Kitchen TV
Delicious food from Syrian Kitchen TV

Eman is an incredible cook. She now has her own YouTube Channel Syrian Kitchen TV.

press to zoom
Copy of Children at Eid~1_edited
Copy of Children at Eid~1_edited

press to zoom
1/4

AFGHAN  RESPONS KRISIS pangungsian
 

Dina minggu anu bakal datang urang ngarepkeun datangna kulawarga sareng individu Afghan salaku pangungsi sareng sylum  pencari.  

Sakali deui urang bakal nelepon kana kahaneutan jeung generosity  jalma Shropshire  sangkan jalma-jalma ieu ngarasa wilujeng sumping sareng dirojong di dieu di Kabupatén.

Upami anjeun ngarasa tergerak pikeun ngabantosan pangungsi urang dina cara naon waé, mangga tuturkeun tautan pikeun milari cara anjeun tiasa: