Tempat gawé
Organisasi Lokal

Tempat gawé

Mangga sabar-  ramatloka ieu sahandapeun  pangwangunan

Bagian ieu bakal masihan rinci ngeunaan kumaha SSR tiasa ngadukung pangusaha sareng kolega pangungsi di tempat kerjana

Urang ogé bisa nyadiakeun sababaraha émbaran  on latihan staf jeung pangungsi sarta latihan diversity dina hubungan customer jeung pagawe.

website-under-construction_edited.jpg

Organisasi Lokal 

Mangga sabar-  ramatloka ieu sahandapeun  pangwangunan

Bagian ieu bakal masihan rinci ngeunaan kumaha SSR tiasa ngadukung undang-undang lokal anu sanés  badan jeung amal  organisasi  nu kaasup pangungsi salaku  ahli warisna,  klien  atawa program teureuh.

website-under-construction_edited.jpg

Pamuda & Grup Komunitas

Mangga sabar-  ramatloka ieu sahandapeun  pangwangunan

Bagian ieu bakal masihan rinci ngeunaan kumaha RSSR tiasa ngadukung nonoman & komunitas lokal anu sanés  organisasi anu ngawengku pangungsi dina kaanggotaan atawa program teureuh maranéhanana.

website-under-construction_edited.jpg