AFGHAN  RESPONS KRISIS pangungsian
 

Skala krisis anu parantos ngembang di Afghanistan  Sareng pikeun nagara-nagara tatangga, bajoang pikeun ngatasi panyaluran pangungsi anu ageung pisan.    

 

Liputan panganyarna dina média pasukan NATO mundur ti Kabul  saatos ragrag ngadadak ka pasukan Taliban anu hartosna urang ngagaduhan jumlah telepon, pesen sareng email anu teu pernah kantos aya anu sadayana nawiskeun dukungan atanapi sumbangan tina hiji jinis atanapi anu sanés.
 

Kami tim leutik jalma, kalawan aréa leutik Panyimpenan dina momen ieu, jadi kami getol ngalakukeun pangalusna kami pikeun mempermudah nawaran everybody sarta bisa ngarojong sajumlah badag kulawarga datang ka county.

Jang ngalampahkeun ieu urang kudu - pikeun manggihan:

PERUMAHAN - pikeun kulawarga ngagaduhan tempat cicing anu aman .

Sakumaha anu parantos disebatkeun sateuacana, hiji masalah anu nyegah urang langsung nampi pangungsi ti Afghanistan di kabupaten ieu nyaéta kurangna bumi pikeun kulawarga.

Upami anjeun mangrupikeun tuan tanah atanapi upami anjeun terang tuan tanah anu daék nyéwakeun ka pangungsi, tiasa punten email

 

 

Mangga masihan kalawan rinci ngeunaan tawaran Anjeun. Jacki sibuk pisan nyiapkeun barang-barang kanggo kulawarga pangungsian anyar urang dina bulan Séptémber, janten upami anjeunna peryogi sababaraha waktos uih deui ka anjeun, ieu sababna, tapi anjeunna bakal uih deui ka anjeun dina kasempetan anu paling awal.

 

 

Akomodasi samentara  - pikeun kulawarga jeung individu .

Kami parantos disarankan ku kantor bumi yén urang ayeuna teu tiasa nga-reset kulawarga Afghanistan ka bumi masarakat (sapertos dina nyéwa kamar atanapi ngabagi bumi).
 
Nanging upami anjeun ngagaduhan rohangan anu anjeun daék bagikeun sareng Pencari Suaka, maka tim Leaving Care sareng Foster Care sok milarian kamar pikeun murangkalih ngora anu milarian suaka anu teu aya pendamping.
 
Anu langkung kolot sering tiasa ngatur dina akomodasi hirup anu dirojong, sareng anu langkung ngora kedah dialihkeun kana panti asuhan. Rojongan sareng pelatihan bakal disayogikeun saatosna  suksés ditarima pikeun nyokot peran ieu. 
 
Upami anjeun hoyong langkung rinci ngeunaan prosés anu aya, mangga email:

 

 

Punten pasihan nomer telepon anjeun sareng detil panawaran anjeun sareng anjeunna bakal narékahan pikeun uih deui ka anjeun pas mungkin.

Punten dicatet yén cék DBS anu Ditingkatkeun bakal dilakukeun pikeun sadaya pelamar 

STORAGE - pikeun disumbangkeun  i tems pikeun diurutkeun pikeun disebarkeun.

Upami anjeun tiasa ngabantosan ngabantosan kami kalayan tambahan  tempat neundeun sareng asihan,

mangga ngahubungan:

Mangga masihan rinci ngeunaan jenis, kaamanan, aksés jeung lokasi gudang  dina tawaran sareng durasi anjeun tiasa nyayogikeunana.

46974155-9917125-image-m-145_1629666392579.jpg
UNHCR Afghan Refugees~1.jpg
_120093119_mediaitem120093118.jpg
GettyImages-1234709095.jpg
Donations for Refugees.jpg