Pikeun Sakola & Paguron luhur

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Ngabantosan lembaga anjeun  Pikeun Ngembangkeun Kabijakan sareng Cara Gawé:

 

Kalayan damel di kelas atanapi ku nyayogikeun sumber daya sareng rencana pelajaran ngeunaan Pangungsi sareng Karagaman. Kami tiasa nyayogikeun pangrojong sareng naséhat ka Sakola sareng Koléksi ngeunaan pendekatan pikeun ngabagéakeun sareng ngahijikeun Pangungsi Resettled salaku  murid sareng murid sareng kumaha damel sareng aranjeunna  kulawarga atawa careers.  Kami tiasa damel sareng tim Pembina sareng Manajemén anjeun pikeun ngembangkeun kawijakan sareng cara praktis pikeun damel sareng input ka staf CPD.  

Ka  ngajalajah  kumaha urang tiasa ngabantosan, mangga ngahubungi:  

 
 

EY & Kelas primér

Urang bisa nyadiakeun variatif umur luyu aktip di ruang kelas ngeunaan pangalaman pangungsian sarta diversity. Urang tiasa nyayogikeun sesi anu dipimpin, sumber daya sareng pelajaran  rencana dumasar kana buku carita ogé difasilitasi Seni Kreatif atanapi Play diarahkeun sési salaku bagian tina Pangungsian Minggu; salaku kagiatan husus numbu ka Religious  Festival, atawa  salami waktos guru APP atanapi nalika janten anggota staf  attends dinten CPD.

Pikeun milarian langkung seueur hubungi kami:  

Resources for Learners
Resources for Learners

press to zoom
Facilitated Workshops
Facilitated Workshops

press to zoom
Creative Arts and Play directed sessions
Creative Arts and Play directed sessions

press to zoom
Resources for Learners
Resources for Learners

press to zoom
1/4
 

Sekunder  Sakola

Nyorong jalma pikeun kalibet dina kontak anu positif  pangalaman hirup batur, mangrupakeun cara kabuktian ngurangan prasangka jeung ngamajukeun toleransi, pamahaman jeung integrasi.

Ngaliwatan sesi anu dipimpin, sumber daya sareng dukungan ka staf anjeun, kami tiasa ngabantosan sakola anjeun pikeun ngaktipkeun anjeun  siswa diajar ngeunaan jeung ngabahas béda jeung pangalaman imigran jeung pangungsian, nulungan  ngamajukeun pamahaman anu langkung saé dina kelas anu rupa-rupa sareng non-rupa-rupa ngaliwatan:

  • Literasi agama jeung budaya.

  • Géografi atawa Sajarah lamun   budaya béda atawa migrasi, babagi sajarah kulawarga 

  • Ngagunakeun Sastra  jeung Kasenian ka siswa bisa ngajajah jeung mekarkeun didinya sorangan  carita, sajak, sandiwara, seni visual, musik jeung tari anu nganggap béda étnis jeung naon hartina jadi pangungsian a.

  • Kasadaran kritis ngeunaan  Hak Asasi Manusa babarengan jeung  konteks pulitik Migrasi  jeung Konflik.

SecondaryED~2
SecondaryED~2

press to zoom
SecondaryED~1
SecondaryED~1

press to zoom
SecondaryED~2
SecondaryED~2

press to zoom
1/2

Pikeun milarian langkung seueur hubungi kami:  

 

Atikan luhur jeung salajengna

Shropshire Ngadukung Pangungsi tiasa nyayogikeun panyatur nganjang ka perguruan tinggi, departemén universitas sareng organisasi anu dipimpin mahasiswa, pikeun masihan ceramah sareng ilubiung dina seminar.   atawa diskusi panel.

Urang ogé bisa nyadiakeun kasempetan pikeun siswa digawekeun ku organisasi urang salaku sukarelawan, interns atawa ngalibetkeun urang bagian tina aya panalungtikan sarjana atanapi pascasarjana.

Kami ogé tiasa masihan bimbingan sareng dukungan ka staf dosen anu damel sareng  siswa ti pangungsian atawa latar tukang lunta séjén sarta ogé nyadiakeun rojongan ka siswa sorangan.

Pikeun milarian langkung seueur hubungi kami:  

FEandHE~1
FEandHE~1

press to zoom
FEandHE~2
FEandHE~2

press to zoom
FEandHE~1
FEandHE~1

press to zoom
1/2
 
Ngarojong lembaga anjeun pikeun Ngembangkeun Kabijakan sareng Cara Gawé:
Salian damel di kelas atanapi ku nyayogikeun sumber sareng rencana pelajaran ngeunaan Pangungsi sareng Karagaman, urang tiasa masihan dukungan sareng naséhat ka Sakola sareng Kolej ngeunaan pendekatan pikeun ngabagéakeun.  jeung ngahijikeun  Resettles Pangungsi salaku murid atawa murid jeung kumaha gawe  jeung kulawarga maranéhanana jeung atawa carers.  Urang tiasa damel sareng Pembina sareng Manajemén anjeun  tim ngamekarkeun kawijakan jeung cara praktis gawé sarta inputs pikeun staf CPD.
Upami anjeun hoyong ngajalajah kasempetan panalungtikan  sareng kami, mangga ngahubungi:
 
Shropshire Ngadukung Pangungsi -  Panalungtikan Akademis

Salaku hiji learning jeung mekar  amal  organisasi, urang bakal ngabagéakeun kasempetan pikeun gawé bareng  panalungtik akademik ngeunaan meunteun sareng muhasabah kana akuntabilitas urang, diajar sareng perbaikan terus-terusan ngaliwatan pamariksaan sistematis sareng analisa interaksi ahli waris urang sareng strategi organisasi, kawijakan, sareng program anu disayogikeun sareng ditandaan ku urang.  sareng agénsi sareng komunitas sanés di Shropshire.

Urang ngarasa ieu bakal ningkatkeun kinerja urang dina alamat panyalindungan, bantuan jeung solusi kaperluan pangungsi, jalma stateless jeung jalma séjén perhatian resettling di Shropshire sarta dina gilirannana bakal nguatkeun pangabisa urang nyadiakeun rojongan tur hidayah ka organisasi séjén.

Upami anjeun hoyong ngajalajah kasempetan panalungtikan  sareng kami, mangga ngahubungi: